17 Januari 2013

SENYUM

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak Yang MampuAssalamualaikum dan salam sejahtera....

Ini merupakan segmen pertama yang Senget join. Harap dengan ini dapatlah Senget berkenalan dengan rakan-rakan yang sebelum ini tak pernah jumpa dan tak pernah kenal langsung. 

Ok, Yaya nak Senget buat karangan SPM kah, PMR kah atau UPSR. tapi pilihan Senget baik pilih karangan budak UPSR saja, pendek dan ringkas. Bukannya apa, orang sekarang nie bila tengok yang panjang-panjang mulalah datang bosannya. hahaha... betul tak ? tak payah nak sorok2lah...

Nak ajak macam mana sebab Senget belum ada kenalan lagi sebab itulah Senget join segmen nie... kuang..kuang...kuang...

29 Komen:

  1. thanks sbb sudi join tp yaya nak tanya macam ne nk follow...yaya Google+ nie xreti kalau google follower biasa tu tahu lah ngeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. klik saja button follow Google + tu... lagipun widget follower biasa tu dah tak ada...

      Padam
  2. salam kenal

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen.. jom follow sini balik.

    http://orangkami.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  4. done follow + like :)
    dari segmen sama

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    BalasPadam
  5. dah folo goo+ ..
    segmen same , folo sini jugak okeh

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  6. salam..dri segmen sama .. follow back ok :D
    http://missbubblee.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  7. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow G+.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    BalasPadam
  8. hai. dr segmen yang sama. done follow awak. kalau sudi follow balik. :)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  9. Hii En Senget. Dari sengment yg sama. Slm perkenalan (:

    http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. dari segmen yg sama..follow sini.. :)
    jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  12. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  13. same here! folo u - DONE! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  14. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  15. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama…group 17,Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  16. Dari segmen yg same.

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Done follow awak ! jgn lupe follow kte balik oke ? cantek belog awak ! meh laa join GA gojes fasya pulak :)

    http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-fasya-fasyu-2nd.html

    BalasPadam
  17. Salam Perkenalan ^^
    singgah sini sambil follow awk . klu sudi follow back ye ^^ TQ.

    kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  18. I follow..

    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  19. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  20. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    http://www.facebook.com/hamadiphoto

    BalasPadam
  21. deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  22. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow google+

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam
  23. jemput join http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    BalasPadam
  24. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    done follow..do follow me back ye

    BalasPadam
  25. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    BalasPadam
  26. Singgah dari segmen yg sama dan G+ :D

    BalasPadam
  27. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    BalasPadam
  28. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    BalasPadam